Om du vill köpa en biosoffa så bör du göra det online då det finns ett enormt mycket bättre utbud av soffor än i lokala butiker. Dessutom blir det oftast mycket billigare då priserna i e-butikerna är lättare att pressa.

En stor bonus är dessutom att de flesta e-butiker erbjuder fri frakt på alla biosoffor. Något som gör det hela väldigt bekvämt då du kan få soffan hem till dörren.

Butiker

Här är de butiker vi rekommenderar att du ta en närmare titt på.

Trendrum har flera biosoffor i riktigt hög kvalitet och en mängd andra soffor som även kan passa i ett biorum. Här hittar du garanterat något som passar dig.

Fri frakt över 995 kr och öppet köp i 14 dagar!

Besök Trendrum
Confident Living är kända för sitt enorma utbud av möbler och sin variation på billigt kombinerat med lyxiga produkter.

Fri frakt över 500 kr och alltid öppet köp!

Besök Confident Living

Värt att tänka på

Det är kanske självklart men kolla måtten på biosoffan så den verkligen får plats där du vill ha den. Försök föreställ dig hur det kommer se ut och även om bredden oftast är det viktigaste måttet, kolla de övriga ändå så det stämmer överens med den bild du har över det.

Om du handlar på nätet har du alltid lagstadgad rätt till 14 dagars öppet köp. Dessutom har du rätt att inspektera varan vilket betyder att möbler ofta får packas upp och i vissa fall även monteras. Så länge du kan packa ner dem igen så kommer du ha rätt att returnera biosoffan om du hör av dig till butiken under tiden det är öppet köp.